Wat kunnen wij met jóuw logo?

Golfballen bedrukken, met tampondruk...

Voor het bedrukken van ronde of bolle oppervlakken, zoals golfballen, wordt gebruik gemaakt van tampondruk. Hierbij wordt het logo d.m.v. een rubber stempelkussen (tampon) op het oppervlak overgebracht. Bij tampondruk worden de drukinkten altij gemengd volgens het Pantone Matching System(pms), waarin elke kleur een eigen nummer heeft. Zodat drukkers overal en altijd dezelfde kleur kunnen reproduceren. Bij het aanleveren van je logo vragen we dan ook om deze PMS nummers. Als deze gegevens niet bekend zijn, worden de kleuren zo goed mogelijk benaderd bij het aangeleverde bestand.

Borduren op o.a. golfhanddoekjes en golftassen...

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van logo’s of teksten. Door de exclusieve uitstraling wordt het vooral op kleding, golftassen en handdoeken toegepast. Je kunt de uitstraling van jouw bedrijf, vereniging of organisatie nog meer benadrukken door je golfgeschenk te borduren met jouw eigen logo.

Houd er rekening mee dat voor het borduren een borduurkaart gemaakt moet worden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal steken in het beeld/logo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

033-433 78 32

Zeefdruk op bijvoorbeeld golfparaplu's...

Voor het bedrukken van paraplu’s, nylon jacks, schoenentassen en diverse andere vlakke artikelen is zeefdruk de aangewezen druktechniek. Raster is beperkt mogelijk, afhankelijk van het te bedrukken materiaal.

Kenmerken van zeefdruk zijn een dikke inktlaag en heldere (pms-) kleuren. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden:

Digitaal printen in full-colour...

Digitaal printen is dé nieuwe manier van personaliseren. Er wordt geen gebruik gemaakt van films, clichees of zeeframen. De printers drukken rechtstreeks op het artikel. Digitaal drukken is altijd in full color. Afhankelijk van het aangeleverde bestand kan de kwaliteit zeer hoog zijn. Enkele voordelen van digitaal printen:

• Per stuk personaliseren

• Géén cliche- en zeefkosten

Korte levertijden

• Kleine oplages

Winkelwagen